Edicions 44

Més de 20 anys d’experiència

Som una empresa familiar que va començar la seva trajectòria l’any 2000.

Als seus inicis, Edicions 44 va començar fent exclusivament agendes i carpetes personalitzades pels centres d’educació.

A mesura que van passar els anys, vam incorporar altres productes segons vam anar veient les necessitats dels nostres clients.

Actualment, estem especialitzats en la fabricació d’agendes, llibretes, carpetes i blocs de dibuix tant estàndard com personalitzats, per centres educatius, empreses i altres entitats.

Som una empresa familiar dedicada entre d’altres a la fabricació d’agendes, llibretes, carpetes i blocs de dibuix tant estàndard com personalitzats, especialitzada en el sector de l’educació.

Des de l’any 2000 oferim serveis de personalització que permeten als nostres clients afegir un toc personal a cada producte, ja sigui posant un nom, incorporant un logotip o seleccionant colors i materials específics. Ens esforcem per fer que cada llibreta, agenda o carpeta sigui única.

En el cor del nostre treball resideix un compromís infrangible amb la qualitat. Cada llibreta, agenda i carpeta que surt de les nostres mans és el resultat de meticulosos processos de fabricació i l’elecció dels millors materials.

Ens assegurem que cada producte sigui durador, resistent i capaç de suportar la càrrega de les idees i projectes que allotgen.

En Edicions 44 ens comprometem a ser líders en la provisió d’agendes, llibretes i carpetes, entre d’altres, d’una qualitat excepcional. La nostra missió és oferir productes que inspirin la creativitat, impulsin l’organització i fomentin l’aprenentatge, superant les expectatives dels nostres clients. Busquem contribuir a l’èxit acadèmic i personal de cada individu, proporcionant eines escrites que siguin duradores, funcionals i estèticament atractives.

A través de la innovació constant i el servei excepcional, aspirem a ser l’elecció preferida d’aquells que valoren l’excel·lència en l’escriptura i la planificació.

En Edicions 44, creem connexions significatives entre les paraules i les persones, recolzant cada història, idea i meta amb productes que perdurin en el temps.

Compromís familiar: Ens regim pels principis familiars, promovent un ambient laboral basat en la confiança, la cooperació i el respecte mutu. Considerem a cada membre del nostre equip com a part integral de la nostra família empresarial.

Sostenibilitat ambiental: En un món cada cop més conscient del medi ambient, ens comprometem a operar de manera conscient i responsable, adoptant  pràctiques sostenibles en la producció, tant en l’elecció de la matèria primera com en els processos de fabricació, minimitzant dins de les nostres possibilitats l’impacte ambiental. Tot el paper que utilitzem per fabricar totes les nostres agendes i llibretes procedeix de boscos gestionats segons estrictes normes mediambientals, socials i econòmiques.

El client com a protagonista: Els nostres clients són la nostra màxima prioritat. Ens esforcem per comprendre les seves necessitats i superar les seves expectatives en proporcionar productes de gran qualitat que reflecteixin el seu estil i facilitin la seva organització personal i acadèmica.

Innovació constant: Valorem la creativitat i la innovació en tots els aspectes del nostre negoci. Busquem contínuament noves formes de millorar els nostres productes, processos i serveis per oferir solucions cada cop més efectives i atractives.

Responsabilitat social: Reconeixem la nostra responsabilitat cap a la societat i ens esforcem per contribuir positivament a ella. Treballem juntament amb entitats solidàries que creen treball protegit, donant ocupació a moltes persones amb discapacitat intel·lectual.

Qualitat dels productes: Mantenim alts estàndards de qualitat en cada etapa de la nostra cadena de producció. Ens assegurem que cada producte que porta el nostre nom sigui testimoni de la durabilitat, funcionalitat i elegància.

Transparència i honestedat: Fomentem una cultura de transparència i honestedat en totes les nostres interaccions, tant internes com externes. Creiem que la confiança és fonamental per construir relacions sòlides i ens esforcem per ser oberts i sincers en totes les nostres comunicacions.

Quaderns espiral:

Diferents colors

Destaquem

Els nostres quaderns amb espiral són el complement perfecte per a la motxilla escolar. Amb un disseny modern i atractiu, aquests quaderns no només us ajudaran a mantenir-vos organitzats, sinó que també us permetran expressar la vostra creativitat. Organitza el teu any escolar amb estil i practicitat gràcies als nostres increïbles quaderns!

ALTRES PRODUCTES DESTACATS

Les Nostres ofertes

Mira el nostre catàleg

AGENDES – CARPETES

LLIBRETES – BLOGS DE DIBUIX